Over ons

Ons gedachtengoed

De bouw zit bij onze familie al generaties lang in het bloed. Mijn voorouders hadden een metselbedrijf. Mijn vader, Gerard Splinter, heeft na de oorlog het aannemingsbedrijf van mijn grootvader voortgezet, dat hij vervolgens jarenlang met zijn broers heeft geleid.

Als kleine jongen liep ik al rond op de bouwprojecten van mijn vader en is bij mij de liefde voor de bouw ontstaan. Nadat ik de middelbare technische school (mts) heb afgerond, ben ik begonnen met werken in het bedrijf van mijn vader. Hiernaast heb ik in de avonduren de opleiding tot aannemer gevolgd. In 2004 heb ik mijn droom waargemaakt en heb ik bouw- en onderhoudsbedrijf m. Splinter opgericht.

Bouw- en onderhoudsbedrijf m. Splinter is een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf dat haar sporen door de jaren heen heeft verdiend. Wij zijn actief op het gebied van woning- en bedrijfsrenovatie, verbouw, kleinschalige nieuwbouw en onderhoud.

Via deze website krijgt u een beeld van ons bedrijf en onze werkzaamheden. Daarnaast geven wij u graag een indruk van enkele projecten die bouw- en onderhoudsbedrijf m. Splinter heeft gerealiseerd.

Waarom kiezen voor bouw- en onderhoudsbedrijf m. Splinter?

  • Vakmanschap door generaties lange ervaring.
  • Wij werken met eerlijke concurrerende prijzen.
  • Één aanspreekpunt, en alles van a tot z onder één dak.